Tudnivalók

CÉGISMERTETŐ

Cégünk készétel gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, melyet egy adagos kiszerelésben, fogyasztásra készen szállítunk házhoz hétfőtől péntekig, munkanapokon.
Az ételek kiválasztása alapvetően heti előrendeléses rendszerben történik, de igyekszünk a lehető legrugalmasabban az Önök rendelkezésére állni, ezért akár a szállítást megelőző napon 14:00-ig megrendelheti, megváltoztathatja, vagy lemondhatja ebédjét!
Aktuális választékunk heti étlapunkon illetve weboldalunkon tekinthető meg.

Ételeinket mikrohullámú sütőben melegíthető, légmentesen fóliázott dobozokban szállítjuk házhoz.
A szállítás 14 óráig történik, egy-egy területen állandó területi képviselővel, így minden nap közel azonos-, kiszámítható időpontban.
Hetente megújuló étlapunkat úgy állítjuk össze, hogy széles kínálatunkból a legkülönbözőbb ízlésű megrendelőink is megtalálják kedvenceiket.

Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérdése, vagy észrevétele van, kérjük, hívja ügyfélszolgálati irodánkat, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, hétköznap 8-15 óra között.A heti rendelés leadása a tárgyhetet megelőző hét csütörtökéig történik, de a szállítást megelőző munkanapon 14:00-ig megrendelheti, megváltoztathatja, illetve lemondhatja ebédjét!

Tetszése szerint rendelhet tőlünk Interneten, faxon vagy a területi képviselőnek átadott étlapon.

On-line megrendelését egy egyszerű regisztrációt követően honlapunkról, a www.e-food.hu oldalról küldheti el.
Kínálatunkból kötöttség nélkül választhat, akár napi egy adag étel kiszállítását is vállaljuk.
A megrendelt ételeket az első szállítási napon, a területi képviselőnél kell kifizetni, készpénzben.
Áraink tartalmazzák a szállítás költségeit és az ÁFA-t is.
A következő étkezési jegyeket és étkezési utalványokat fogadjuk el: Ticket Restaurant utalvány, Ticket Restaurant kártya, Sodexo Pass, Enni Kék.

Igény esetén mikrohullámú-sütő használatot biztosítunk, amennyiben a megrendelések értéke folyamatosan meghaladja a heti 10 000.- Forintot.

ÉLELMISZERBIZTONSÁG
Az ételeket főzés után ún. sokkolásos (gyorshűtés) módszerrel rövid idő alatt lehűtjük 2 oC-ra, és a házhozszállítás során végig ezen a hőmérsékleten tartjuk, zárt hűtőláncon keresztül. Ezzel a technológiával eleget teszünk a szigorú élelmiszerbiztonsági-rendszer követelményeinek, és az ételeink zamata is megmarad!
Kérjük, hogy ha ebédjét nem fogyasztja el a szállítást követő harminc percen belül, akkor hűtőben tárolja, majd fogyasztás előtt a melegen fogyasztandó ételeket forralja fel!

Az ételtároló doboz a fólia eltávolítása után mikrohullámú sütőben való melegítésre alkalmas.

AZ ÉTEL TÁROLÁSA ÉS MELEGÍTÉSE

A kiszállított ételt a kézhezvételt követő 30 percen belül el kell fogyasztani. Ha erre nincs módja, kérjük, tárolja azt hűtőben, fogyasztása a rendelést követő napig ajánlott. Az ételtároló doboz a zárófólia eltávolítása után mikrohullámú sütőben való melegítésre alkalmas.

ÉTELEINK TÁLALÁSI MENNYISÉGE

Levesek 5-6 dl
Főzelékek 4 dl + feltét
Főzelékek feltét nélkül 5 dl
Egytálételek 45-55 dkg
Húsok sütve 8-14 dkg
Köretek 25-35 dkg
Mártások 1-2,5 dl
Sütemények 15-25 dkg
Savanyúságok 12 dkg
Zóna (kis) adagok kb. 30 dkg

KÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

  • Bankkártya (Tájékoztató a fizetéshez bankkártyával)
  • MKB SZÉP KÁRTYA
  • OTP SZÉP KÁRTYA
  • K&H SZÉP KÁRTYA
  • Erzsébet Utalvány Plusz kártya (elfogadás kizárólag POS terminálon keresztül szállítóinknál)
  • Ticket Restaurant kártya

PAPÍR ALAPÚ FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

  • ERZSÉBET UTALVÁNY
  • Posta Paletta utalvány
  • Ticket Restaurant utalvány

GARANCIA

e-food pénz visszafizetési garancia, az elállás joga

Amennyiben a megrendelt és kifizetett ételt vissza szeretné mondani, kiszállítás előtti napon 14 óráig (hétvégén is) lehetőség van lemondani a rendelést. Lemondás történhet e-mailen, faxon, interneten keresztül -vagy munkanapokon telefonon- előző nap 14 óráig. Cégünk visszafizeti a kifizetett termék árát legkésőbb 7 napon belül. Amennyiben megrendelő szeretné, lehetőség van a kifizetett és lemondott étel árát egy későbbi rendelés során felhasználni (ezen igényét kérjük, előre jelezze ügyfélszolgálatunkon).

REKLAMÁCIÓ ÉS JÓTÁLLÁS

Amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagoláson, amely szállítás során következett be, kérjük okvetlen hívja fel ügyfélszolgálatunkat, megtesszük a szükséges és gyors lépéseket és amennyiben alkalmunk van rá, orvosoljuk a hibát! A sérült ételt kérjük, következő munkanapon juttassa vissza szállító kollégánkkal, és a kifizetett étel árát jóváírjuk, vagy kifizetjük (a visszafizetés igény esetén történhet készpénz vagy utalás formájában is).

Reklamációkat elektronikusan az alábbi e-mail címeken nyújthat be: info@e-food.hu

A reklamációkat 1 munkanapon belül kivizsgáljuk, ennek erdményéről e-mail-ben tájékoztatjuk.