Minőség

Cégfilozófiánk, hogy minden nap prémium minőségű ebéd kerüljön Megrendelőink asztalára. Tudjuk, nincs második lehetőség jó első benyomást kelteni. A kiváló minőségű étel a kiváló minőségű alapanyagnál kezdődik, valamennyi felhasznált alapanyagunk esetében a beszállítókat ellenőrizzük és minősítjük, a hozzávalók beszerzésénél elsődleges szempont az általunk előírt minőségi paraméterek teljesítése.

A magas színvonalú technológia alkalmazása pedig kulcsfontosságú szerepet játszik, abban, hogy az ételek minél tovább frissek maradjanak. Az ételeket főzés után forrón tálaljuk, majd gyorshűtéssel (cook and chill) 2 °C-ra hűtjük, és zárt hűtőláncon keresztül ezen a hőmérsékleten szállítjuk házhoz. Fontos kiemelni, hogy ezalatt az étel nem fagy meg, ennek köszönhetően megmarad a zöldségek és gyümölcsök víztartalma és zamata. Kérjük, ha ételeinket az átvételt követő harminc percen belül nem fogyasztja el, akkor azokat hűtve tárolja!

  • Gyártástechnológiának köszönhetően nem használunk antioxidánsokat, tartósítószereket illetve egyéb stabilizáló, állományjavító, színező anyagokat sem
  • A termék biztonságos eltarthatóságát hűtéssel érjük el

Az utolsó, de szintén nagyon fontos elem a megfelelő ellenőrzés és a minőség biztosítása. Európai színvonalú üzemünkben a minőségirányítási rendszer az IFS (International Food Standard) 6.0-ás verziója szerint működik, mely jelenleg a legmodernebb élelmiszerbiztonsági szabvány. Konyhánk a HU 1335 EK Élelmiszeripari engedélyezési kóddal rendelkezik.

e-food: minőség