e-food étrendek

Étlapunkon a hagyományos ételeink mellett megtalálhatóak a fitness, a paleo és a diétás ételek is, hogy az Ön számára legmegfelelőbb ebédet tudja megrendelni.

Hagyományos étrend

Manapság, amikor annyiféle speciális étrend létezik, amikor a csapból is az folyik, hogy mit ne együnk, könnyű elveszettnek érezni magunkat, ha egyszerűen csak egészségesen szeretnénk táplálkozni, mindenféle divatos fogyókúra és koplalás nélkül.

Fitness ételek

Az e-food dietetikus szakértője állítja össze fitness sorainknak választékát és receptjét energia illetve tápanyagtartalom feltűntetésével.
E1, E2, E3, E4, E5 ételeink az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás alapelveinek illetve a fogyni vágyók igényeinek megfelelően tervezett ételsorok.

Paleo étrend

paleo étrendA Paleo étrend visszaadja számunkra, amit a természet adott.
Finom ételeket, a gyümölcsök és zöldségek valódi ízét, a fűszerek aromáját. Ajánljuk mindazoknak, akik egészségesen szeretnének étkezni, de magas fehérjetartalma és alacsony szénhidráttartalma miatt fogyókúrázóknak is kifejezetten jó választás.

Karcsúsító étrend

diétás étrendA következőkben bemutatásra kerülnek az e-food által főzés során alkalmazott legfontosabb alapanyagok, melyek segítenek termékeink szénhidráttartalmát alacsonyan tartani.
Karcsúsító választékunk a hagyományos menühöz képest minimum 30-50%-kal csökkentett felszívódó szénhidráttartalmú étkezést kínál. Ételeink nem tartalmaznak hozzáadott kristálycukrot, helyette Stevia felhasználásával készülnek.

e-food étrend