A sáfrány, a Crocus sativus növény bibéjéből nyert fűszer, amely gazdag ízével és különleges aromájával világszerte hódít évezredek óta. Igazi luxusalapanyag, hiszen ára igen borsos – ez a legdrágább fűszernövény… Tartalom Megtekintése
Aki termesztett már valaha otthon cukkinit, az tudja jól, hogy igen hálás tökféléről van szó. Ha szereti a helyét, és megfelelően van gondozva, bőségesen terem. Olykor túlságosan is. A cukkinival… Tartalom Megtekintése
Ki szereti a tonhalat? És a tonhal steaket? Elsőre talán furcsán hangzik, mégis kiváló választás a nagy nyári hőségben, hiszen gyorsan elkészül, ráadásul könnyű fogás, ami energiát ad anélkül, hogy… Tartalom Megtekintése
A gasztronómiai kalandozások során gyakran fedezünk fel olyan ételeket, amelyek rögtön magával ragadják gyomrunkat és lelkünket, és aztán soha többé nem eresztik. A galette éppen ilyen: egy rusztikus francia remekmű,… Tartalom Megtekintése
A magyarok imádnak mindent, ami panírozott és rántott, legyen az hús, cukkini, bodzavirág vagy akár kovászos uborka. Bizony, ez utóbbi kettő sem vicc, valóban létező ételek, de az e-food legfrissebb… Tartalom Megtekintése
A grillezés az egyik legnépszerűbb nyári ételkészítési technika, ami nem is csoda, hiszen nem csak finom ételeket, de kellemes nyár esti, családi élményeket is szerezhetünk vele. A nyílt lángon sült… Tartalom Megtekintése