A húsvét ünnepköre átalakulóban van, ma már egyre kevesebb helyen locsolják meg a fiúk a lányokat, és még kevésbé szokás magyar népi motívumokkal díszített népviseletbe öltözve várni a locsolókat vagy… Tartalom Megtekintése

Az ebéd desszert nélkül mit sem ér, így van ez hétköznap, hétvégén, de főleg ünnepnapon. Közeledik nemzeti ünnepünk, március 15-e, amire az e-food ünnepi menüvel készül kedves megrendelőinek. Kínálatunkban lesz… Tartalom Megtekintése

A változatosság gyönyörködtet, így van ez az ételek világában is, éppen ezért az e-food számára nagyon fontos, hogy folyamatosan új ételekkel lepjük meg kedves megrendelőinket. Most épp egy ázsiai körútra… Tartalom Megtekintése

Az üvegtészta egy Ázsiában rendkívül népszerű tésztafajta, ami vékony, mint a cérnametélt, és beáztatás után szinte teljesen áttetszővé válik. Érdekes megjelenése különlegessé teszi a vele készült ételeket, használják levesekhez, egytálételekhez,… Tartalom Megtekintése

A gnocci az elmúlt évtized egyik nagy felfedezettje, leginkább sajtos, tejszínes, esetleg spenótos főétel formájában találkozhatunk vele az éttermekben. Ami biztosan tudható róla, hogy igen laktató, és némi szósszal nyakon… Tartalom Megtekintése

Nagyszüleink idejében még senki sem hallott az ételintoleranciáról, az elmúlt évtizedekben azonban sokat megtudtunk róla, és mostanra alig akad olyan család, ahol ne lenne valaki érzékeny valamilyen élelmiszerre. Lehet ez… Tartalom Megtekintése