Bankkártyával


Csak online fizethet.
Az e-food.hu weboldalunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak.
Minden olyan VISA és Mastercard/Maestro kártyával fizethet az oldalunkon, mely internetes fizetésre a kártyakibocsátó bank által engedélyeztetve lettek, valamint a kifejezetten internetes használatra hivatott webkártyák (A VISA és a Mastercard dombornyomott kártyáival, Maestro ill. egyes VISA Electron kártyákkal).

Erzsébet utalvánnyal

Kizárólag a szállító kollégánál, POS terminálon keresztül (POS terminállal kizárólag Budapesten és egyes agglomerációs területen).

OTP SZÉP kártyával


Online és POS terminálon keresztül a szállítónál (POS terminállal kizárólag Budapesten és egyes agglomerációs területen).
A Kosár gombra kattintás után válassza a Megrendelés és fizetés OTP SZÉP kártyával lehetőséget. Ez után átkerül az OTP Bank fizetőoldalára.
A bank oldalán ki tudja választani az OTP SZÉP kártyát, majd meg kell adnia a következő adatokat: bank neve, kártya száma, lejárati dátuma és a kártya hátoldalán szereplő 3 jegyű kódot. Ez után a Tovább gombra kattintva ellenőrizheti a megadott adatokat és jóvá tudja hagyni, vagy akár vissza is tudja vonni a fizetést.
A fizetés jóváhagyása után visszakerül az e-food.hu oldalunkra, ahol megtekintheti rendelését és a fizetés állapotát.

MKB SZÉP kártyával


Online és POS terminálon keresztül a szállítónál (POS terminállal kizárólag Budapesten és egyes agglomerációs területen).
A Kosár gombra kattintás után válassza a Megrendelés és fizetés MKB Szép kártyával lehetőséget. Átkerül az elektronikus fizető felületre, ahol adja meg a kért adatokat. Kattintson a Fizetés gombra és megtörténik a fizetés. Néhány másodperc múlva automatikusan visszatér a www.e-food.hu oldalra, ahol a szokásos módon jelezzük rendelését és a fizetés tényét.

K&H SZÉP kártyával


Online és POS terminálon keresztül a szállítónál (POS terminállal kizárólag Budapesten és egyes agglomerációs területen).
Válassza ki a szokásos módon a megrendelni kívánt ételeket és kattintson a Kosár gombra. A megrendeléshez kattintson a Megrendelés és fizetés K&H Szép kártyával lehetőségre. Átkerül az elektronikus fizető felületre, ahol meg kell adni a kért adatokat. Kattintson a fizetés Fizetés gombra és megtörténik a fizetés.  Utána minden esetben a Vissza bolti alkalmazáshoz feliratú gombra kell kattintani. Néhány másodperc múlva visszatér a www.e-food.hu oldalra, ahol a szokásos módon jelezzük rendelését és a fizetés tényét.

e-food: mivel fizethet