Ahogy az őszi esők kopogni kezdenek az ablakpárkányon, és a nap sugarai egyre ritkábban mutatkoznak meg, természetes, hogy vágyunk egy kis bekuckózásra. Egy puha takaró, egy jó könyv vagy film,… Tartalom Megtekintése

A lasagne – az olasz konyha egyik legismertebb és legkedveltebb fogása – generációk óta velünk van. Rétegezett tésztalapok, szaftos húsos ragu, lágy besamelmártás és olvadó sajt – maga a tökéletesség… Tartalom Megtekintése

A nyári gyümölcsdömping lecsengésével beköszönt az igazi lekvárfőző szezon, amikor a piacok és a kertek roskadoznak az érett, mézédes szilváktól. Ilyenkor jön el a legjobb idő a házi szilvalekvár készítéséhez… Tartalom Megtekintése

A nyár utolsó napjai még bővelkednek friss, könnyed ételekben, zamatos gyümölcsökben és hűsítő italokban, de ahogy közeledik szeptember, a természet is lassan átöltözik. A konyhában is érdemes lépésről lépésre hangolódni… Tartalom Megtekintése

A színek világában élünk – és ez nemcsak a ruháinkra vagy a lakásdekorációra igaz, hanem arra is, amit nap mint nap megeszünk. Talán nem is gondolnánk, hogy a konyhánkban rejlő… Tartalom Megtekintése

A „nyári uborkaszezon” kifejezést bizonyára sokan hallották már, de nem biztos, hogy mindenki tudja, hogy pontosan honnan ered és milyen mókás jelentéseket hordoz magában. Bár első hallásra talán a kertünkben… Tartalom Megtekintése