Közeleg a napsütéses május, vele együtt a legszebb tavaszi ünnep, az anyák napja, melynek eredete egészen az ókorig nyúlik vissza. Az ókori görög és római civilizációkban már fontos szerepet tulajdonítottak az édesanyáknak, de akkoriban még csak az anyaistennőket ünnepelték, hozzájuk imádkoztak a tavasz közeledtével. Manapság már világszerte mindenhol köszöntik az édesanyákat, a gyerekek lázasan készülődnek a nagy napra. Az e-food idén néhány gasztro ajándékötlettel kedveskedik azoknak, akik szeretnék megajándékozni édesanyjukat valami igazán különlegessel.

Fűszerválogatás

Az anyukák híresen sok időt töltenek a konyhában, és állandó kihívás számukra, hogy új ételeket és ízeket alkossanak a családnak. Ebben nagy segítség, ha van kéznél néhány különlegesebb fűszer, amivel az egyszerűbb ételek is feldobhatóak. Egy szép fadobozban összeválogatva néhány egzotikus fűszer, és máris kész a tökéletes ajándék. Borókabogyó, sáfrány, édenmag, kubebabors, amchoor, citromnád, galanga – csak hogy néhány lehetőséget említsünk.

Illatos teafüvek

Az édesanyák a fárasztó mindennapok során nem vágynak másra, mint tíz perc csendes pihenőre, amikor megihatnak egy csésze finom teát, nyugalomban. Sok gyenge minőségű teafű van manapság formalomban, ám ha sikerül beszereznünk valamilyen prémium terméket, azzal igazi ízélményt ajándékozhatunk. Minél többféle teafüvet tartalmaz a válogatás, annál színesebb élményben lesz része a megajándékozottnak.

Kézzel készített édességek

Nem csak Gombóc Artúr rajong a csokiért, hanem a legtöbb édesanya is. A hagyományos, boltokban kapható csokik talán snassznak tűnnek, ezért érdemes kézműves verzióval próbálkozni. A kézműves csokoládék rengeteg féle ízben kaphatóak és rendkívül finomak, egy kis bonbonos doboznyi válogatás belőlük szuper ajándék lehet.

Gyümölcsbor

Sok nő nem szereti a száraz borokat, inkább az édesek felé húz a szívük. Manapság már mindenféle különleges bor kapható, vannak kifejezetten gyümölcsös ízesítésű nedűk is, melyek az alkoholt kevésbé szeretőket is rabul ejtik. Egy finom, jól behűtött eperborral a legnehezebb nap vége is feldobható, ezzel nem lehet mellélőni.

Finom ebéd, főzés nélkül

A legnagyobb ajándék mind közül az, ha egy kis időre kiszabadulhatnak az édesanyák az otthoni mókuskerékből. Egy hét főzés nélkül garantáltan nagy örömet okoz. És hogy mit együnk addig? Az e-food gondoskodik a meleg ebédről minden nap, a megrendelt fogásokat futárunk házhoz szállítja, az egész család jóllakhat, anya pedig pihenhet végre egy kicsit.

Az e-foodnál gazdag ételkínálattal és megfizethető árakkal várjuk kedves megrendelőinket. Nincs más dolguk, mint ellátogatni weboldalunkra és néhány kattintással házhoz rendelni kedvenc fogásaikat!