Új év, új szokások! Az újévi fogadalmak között toplistások az ételekhez kötődő fogadalmak, ugyanis az emberek nagy része szeretné a következő évet tudatosabban, egészségesebben, fenntarthatóbban indítani. Mivel az életmódunkon és az étkezési szokásainkon nem könnyű változtatni, egy új esztendő kezdete kiváló alkalom arra, hogy megreformáljuk mindennapjainkat, és új szokásrendszereket alakítsunk ki. De hogyan tud ebben segíteni az e-food? Erről fog szólni 2023 első blogcikke, tartson velünk idén is!

Az idő kincs

Felgyorsult világunkban rengeteg dolgot csinálunk a mindennapok során: munkába járunk, háztartást vezetünk, gondoskodunk a család igényeiről, míg végül a sajátjainkra alig marad idő. Az első lépés ennek felismerése, de ezzel még nem oldódik meg a probléma, hiszen hiába szeretnék magunknak több időt teremteni, az elvégzendő feladatok attól még nem tűnnek el. Érdemes teendőinket rangsorolni, és amihez nem feltétlenül kellünk mi magunk, azt másra bízni. A főzés éppen ilyen. Természetesen egy édesanya főztjénél nincs jobb, de kiváló megoldás az is, ha csak hétvégén főzünk, a dolgos hétköznapok során pedig inkább profikra bízzuk az ebéd elkészítését. Ezzel rengeteg időt spórolhatunk meg önmagunk számára.

Elvisszük, ahová megrendelőnk kívánja

Az e-foodtól rendelt éltelek nagy előnye, hogy a futár oda viszi, ahová a megrendelő szeretné. Lehetőség van arra, hogy otthonra, vagy akár a munkahelyre kérjük, így egy gyors melegítés után minden nap meleg ételt ebédelhetünk. Nem kell tervezéssel, bevásárlással, főzéssel vagy az étel becsomagolásával bajlódni, csak annyi dolgunk van, hogy kiválasszuk kedvenc fogásainkat. A rendelés leadása két nappal korábban, 16:00-ig lehetséges.

Mit tehetünk, ha elfelejtettünk rendelni?

Az e-foodnak már erre is van megoldása, hiszen mindenkivel előfordulhat, hogy a nap gyorsan eltelik, és lemaradtunk az ételrendelésről. „Last Minute” szolgáltatásunk keretében a szállítást megelőző nap 9 óra után (csak a weboldalon keresztül) 16 óráig van lehetőség rendelni a készlet erejéig. A választék délelőtt 9-11 óra között jelenik meg, és a készlet függvényében módosul (tehát nem a megszokott étlap menüpont alatt található). Fontos tudni, hogy a „Last Minute” megrendelt ételek lemondására nincs lehetőség.

Az e-foodnál mindig gazdag ételkínálattal várjuk kedves megrendelőinket, hiszen az egészséges étkezés alapja a változatosság. Aki az új esztendőt fittebben és vékonyabban képzeli el, azok számára ajánljuk Fitness és alakbarát fogásainkat. Válasszon igényeinek leginkább megfelelő ételt, a főzés helyett pedig valósítsa meg régóta tervezett álmait!