Advent az e-fooddal

  • |

Az év legszebb ünnepe sokak számára egy nagy rohanás csúcspontja, nem szól másról a karácsony, mint a rengeteg készülésről, takarításról, főzésről, ajándék beszerzéséről. Sok feszültség, stressz és izgulnivaló, de vajon feltétlenül így kell ennek lennie? Muszáj megfeszülni az ünnepek előtt, vagy létezhet más megoldás is? Bizony létezik, az adventi hetek során lehet a pihenésé, a befelé figyelésé a főszerep, az e-food segítségével lehet az idei karácsony szép, meghitt és nyugalmas. Az e-food idén nem csak a karácsonyi menüt segít megoldani, hanem már az adventi hetekben is lehetőséget ad arra, hogy finom étekkel lakjon jól a család anélkül, hogy az édesanyáknak meg kellene feszülniük a folyamatos főzéstől.

Négy hét önmagunkkal

Dédszüleink idejében az adventi időszak teljesen más volt, mi manapság. Nem a rohanásról, a fejünkben íródott listák lerövidítéséről szólt, hanem a meghitt és csendes előkészületekről. A kinti rossz idő beköszöntével a családok behúzódtak, mivel hamar sötétedett, nem dolgoztak már este kint a sötétben, inkább együtt melegedtek a házban, beszélgettek, vagy éppen csak elvoltak önmagukkal. Jóval kevesebb inger érte őket, ami lehetővé tette az advent igazi lényegének megélését: az ünnepvásárt, a csendességet, a számvetést, a fohászkodást és a hálát.

Mire készít fel az advent?

Az adventi időszak egy meghitt várakozás – fényvárás. A négy héten át, minden vasárnap meggyújtott gyertya lángja egyre fokozza az ember hitét, fényt hoz a sötét éjszakákba, reményt a kilátástalanságba. A keresztény vallás rendkívül fontos hetei ezek, amikor a hívek böjtölnek, nem csak az étkezést tekintve, hanem a lelki életüket is. Az adventi böjt mára már egyre kevesebb háznál szokás, de a rohanó életünket érdemes olykor megakasztani és megengedni magunknak egy kis pihenést.

Különleges adventi menü az e-foodnál

A karácsonyi menü kitalálása mindig nagy feladat, hiszen mindenki mást szeret, és nem könnyű minden igényt kielégíteni. Éppen ezért az e-food egy különleges ötlettel rukkolt idén elő: az adventi hetekben új ételekkel várjuk kedves megrendelőinket, így lehetőség van végigkóstolni a menüt, és karácsonykor majd azt rendelni, ami a legjobban ízlett a családnak.

A 47. héten Black Friday akciónk keretében 20% kedvezményt adunk a megjelölt ételekre, a 48. héttől kezdve pedig adventi menüvel kedveskedünk megrendelőinknek. Kóstolja meg újdonságainkat, és garantáltan könnyebb lesz a karácsonyi ételek összeválogatása. Az e-food ételfutárai minden nap házhoz viszik az ebédet!