A cékla amilyen egészséges, olyan kevéssé ismert zöldség a magyar gasztronómiában, legtöbben csak savanyított formában szoktak találkozni vele. Pedig túl azon, hogy kiváló savanyúság és makacsul beszínez mindent, amivel érintkezik,… Tartalom Megtekintése

  Önnek is elege van a hosszas sütés-főzésből, de mégis jó lenne egy kis nassolnivaló esténként, netán vendégekre számít a közeljövőben, és illene őket megkínálni egy kis édességgel? Ilyenkor a… Tartalom Megtekintése

Ebben a hideg és zord időben, amikor mindenki be van zárva saját otthonába, és az utazás szinte lehetetlenné vált, gyakran vágyódik az ember szíve egy üde, zöld és napfényes országba,… Tartalom Megtekintése

Angliáról sokat tudunk, hiszen izgalmas történelmét és kultúráját számos könyv, film és sorozat dolgozta fel. Az angol királyi család, a királynő, a sorházak, a zord időjárás és a rengeteg csapadék,… Tartalom Megtekintése

Az idei rendhagyó körülmények egyszerre nehezítik és könnyítik meg a családok dolgát. A nehézség az, hogy sok rokon nem tud idén személyesen találkozni, ami nagy kihívás elé állít mindenkit. Könnyebbség… Tartalom Megtekintése

  Mindenkinek voltak gyerekként „nemszeretem” ételei. A spenót, a sóskafőzelék vagy a tojásleves híresen megosztó fogások! Na, és mi a helyzet a finomfőzelékkel? Biztosan sokan szerették, de talán még többen… Tartalom Megtekintése