Gyakori probléma a kevert tésztájú süteményekkel, hogy míg frissen isteni szaftosak és puhák, addig másnapra megszikkadnak, kiszáradnak, és sokat veszítenek élvezeti értékükből –az utolsó adag nem ritkán már a kukában… Tartalom Megtekintése

Biztosan sokan jártak már úgy, hogy időről időre tanácstalanul állnak a hűtő előtt, azon tanakodva, hogy mit is kéne enni. Itt a reggeli ideje vagy éppen a vacsoráé, de semmi… Tartalom Megtekintése

A Márton-napról a legtöbb embernek a libaevés jut eszébe, a nagy lakomák és a finom újbor, esetleg Szent Márton legendája, akinek köszönhetjük ezt a nevezetes jeles napot. Vannak azonban ennek… Tartalom Megtekintése

A gyümölcsleveseknek ezer változata van, ez az egyik legsokoldalúbban elkészíthető levesfajta. Minden, ami gyümölcs, az mehet bele, készülhet vegyes gyümölcsből vagy akár csak egyféléből, attól függően, hogy éppen milyen gyümölcs… Tartalom Megtekintése

Talán mindenkivel előfordult már, hogy a megvásárolt kelkáposzta túl nagynak bizonyult, és miután napokig állt a fele a hűtőben, végül a kukában kötött ki. Ételt kidobni nem jó érzés, de… Tartalom Megtekintése

A kapor és a tök kéz a kézben jár ősidők óta, ez vitathatatlan tény. Ahogyan az is, hogy a tököt sokkal többen nem szeretik, mint ahányan igen. Ennek feltétezhető oda… Tartalom Megtekintése