Biztosan sokan szembesültek már azzal a problémával, hogy a megvásárolt kelkáposzta túl nagynak bizonyul, a fele megmarad, aztán gondolkodhat az ember, hogy mi készüljön belőle, ami finom, és kellően más,… Tartalom Megtekintése
Meglepően sokan vannak, akik még soha nem ettek őzhúst, szarvashúst vagy vaddisznóhúst. Akadnak, akik idegenkednek a gondolattól, hogy vadon élő állatok húsát fogyasszák, mások egyszerűen csak nem tudják, hol szerezhetik… Tartalom Megtekintése
Ön már tudja, hova megy idén nyaralni? Külföld vagy belföld? Tengerpart, tópart, nyüzsgő városok vagy éppen a hegyek hűvöse vonzza? Idén sokan kétszer is meggondolják, hogy el mernek-e utazni, a… Tartalom Megtekintése
Mindig is kíváncsi volt, hogy mit esznek a gésák, a szamurájok, és a jakuzák? Európai szemmel nézve Japán rendkívül egzotikus ország, nem csak technikai fejlettségének és az ott élők elképesztő… Tartalom Megtekintése
A sárgaborsó sokak számára a „nemszeretem” élelmiszerek közé tartozik, tipikusan az az étel, amiről a menzás főzelék jut eszünkbe, azt pedig ki nem állhattuk. Hasonlóan a spenóthoz, ez az alapanyag… Tartalom Megtekintése
Nassolnivalóból sosem elég, nem véletlenül imádjuk az olyan aprósüteményeket, amikre napokig rá lehet járni, elállnak egy kis dobozban hosszú ideig, és minden nap okoznak egy falatnyi örömet annak, aki rájuk… Tartalom Megtekintése